CRUTER 50 mg/5 ml oral süspansiyon için granül 100 ml Nedir

Aset Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Cruter nedir, Cruter ne için kullanılır, Cruter ne ilacı, Cruter neye yarar, Cruter ne işe yarar, Cruter neye iyi gelir, Cruter kullananlar, Cruter kullanımı, Cruter uygulama, Cruter etkileri, Cruter faydaları bilgilerini içerir.

2.CRUTER nedir ve ne için kullanılır?

CRUTER süspansiyondaki etkin madde sefpodoksimdir (proksetil tuzu olarak). Sefpodoksim etkin maddesi, vücutta enfeksiyona neden olan bakterileri öldüren, sefalosporin grubu bir antibiyotiktir.

CRUTER, alt solunum yolu enfeksiyonlan (akut bronşit, toplumda kazanılmış pnömoni, kronik bronşitin akut bakteriyel alevlenmesi); üst solunum yollan enfeksiyonlan (farenjit, bademcik İltihaplanması, akut orta kulak iltihabı, akut maksillar sinüzit); seksüel yolla bulaşan hastalıklar; kadınlarda görülen akut komplike olmayan makat (ano-rektal) enfeksiyonları; üriner enfeksiyonlar (sistit); cilt ve yumuşak doku enfeksiyonlannda kullanılır.

CRUTER, karton kutu içerisinde, 5 mL’lik kaşık ile birlikte kilitli kapaklı bal rengi şişelerde 100 mLTik süspansiyon hazırlamak için granül ve sulandırma için 2 adet 37 mİ saf su içeren plastik ampul şeklinde takdim edilir.