CREBROS 5 mg 20 film kaplı tablet Uyarılar

Berksam Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Crebros uyarılar, Crebros zararları, Crebros önlemler, Crebros riskler, Crebros yan etkisi, Crebros alerji, Crebros alkol, Crebros hamileler, Crebros emzirme, Crebros araç kullanımı, Crebros fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

•Mevcut film tabletlerin farmasötik şekli doz ayarlamasına imkan tanımadığından, CREBROS’un 6 yaşından küçük çocuklarda kullanımı önerilmez.

•Karşılaştırmalı klinik çalışmalar, levosetirizinin önerilen dozlarda kullan ıld ığında, zihinsel dikkati, reaksiyonları veya araç kullanma yeteneğini olumsuz etkilediğine dair herhangi bir bulgu ortaya çıkarmamışt ır. Ancak, levosetirizin kullanan bazı hastalarda somnolans, yorgunluk ve asteni görülebilir. Bu nedenle, araç kullanması gereken, potansiyel olarak tehlikeli aktivitelerde bulunan veya makine kullanmak zorunda olan hastalar, tavsiye edilen dozu aşmamalı ve ilaca verdikleri tepkileri dikkate almalıdırlar.

•Duyarlı hastalarda, alkol veya diğer Merkezi Sinir Sistemi (MSS) baskılay ıcı ilaçlarla birlikte kullanıldığında ilave bir uyanıklık azalması ve performans düşüklüğüne sebep olabilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Karşılaştırmalı klinik çalışmalarda, levosetirizinin Önerilen dozlarda kullamidığında, zihinsel dikkati, reaksiyonlan veya araç kullanma yeteneğini olumsuz etkilediğine dair herhangi bir bulgu ortaya çıkmamıştır.Ancak, levosetirizin kullanan bazı hastalarda sonmolans, yorgunluk ve asteni görülebilir. Bu nedenle, araç kullanması gereken, potansiyel olarak tehlikeli aktivitelerde bulunan veya makine kullanmak zorunda olan hastalar, ilaca verdikleri yanıtı dikkate almalı, dikkatli olmalıdırlar.