COLDAWAY COLD & FLU 30 film tablet Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Coldaway Cold nedir, Coldaway Cold ne için kullanılır, Coldaway Cold ne ilacı, Coldaway Cold neye yarar, Coldaway Cold ne işe yarar, Coldaway Cold neye iyi gelir, Coldaway Cold kullananlar, Coldaway Cold kullanımı, Coldaway Cold uygulama, Coldaway Cold etkileri, Coldaway Cold faydaları bilgilerini içerir.

2.COLDAWAY COLD nedir ve ne için kullanılır?

COLDAWAY COLD & FLU, 12, 24 ve 30 tabletlik blister ambalajlarda sunulan bir ilaçtır. COLDAWAY COLD & FLU, etkin madde olarak ibuprofen ve pseudoefedrin içerir.

COLDAWAY COLD & FLU’nun etkin maddesi olan ibuprofen, ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliklere sahip nonsteroid antiinflamatuar bir ilaçtır. Pseudoefedrin burun ve sinüslerde (burun boşluklarında) oluşan dolgunluğu gidermeye yarayan dekonjestan bir ilaçtır.

COLDAWAY COLD & FLU, ağrı kesici, ateş düşürücü ve iltihap giderici etkileri sayesinde, başlıca, aşağıda belirtilen durumların tedavi edilmesi için kullanılır:

• Grip, soğuk algınlığı ve sinüzit seyrinde gözlenen burun tıkanıklığı, baş ağrısı, ateş, vücut ağrıları ve diğer ağrılar