COLCHICUM DISPERT 0.5 mg 50 film tablet Nedir

Recordati Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Colchicum Dispert nedir, Colchicum Dispert ne için kullanılır, Colchicum Dispert ne ilacı, Colchicum Dispert neye yarar, Colchicum Dispert ne işe yarar, Colchicum Dispert neye iyi gelir, Colchicum Dispert kullananlar, Colchicum Dispert kullanımı, Colchicum Dispert uygulama, Colchicum Dispert etkileri, Colchicum Dispert faydaları bilgilerini içerir.

2.COLCHICUM DISPERT nedir ve ne için kullanılır?

COLCHICUM-DISPERT, kırmızı renkli, bikonveks, yuvarlak film tablet şeklinde sunulmaktadır. Kolşisin etkin maddesini içermektedir.

COLCHICUM-DISPERT akut ve kronik gut (damla) hastalığı ve ailevi Akdeniz Hummasının (karın ağrısı, eklem ağrısı, şişlik ve ateşle nöbetler halinde seyreden kalıtımsal bir hastalık) profılaksi (hastalığın oluşumunu veya gelişimini önlemek amacıyla yapılan koruyucu tedavi) ve tedavisinde ve keza Behçet Hastalığı (ağızda ve cinsel bölgede ağrılı yaralar, göz problemleri ve deri bulgularıyla seyreden, vücudun kendi hücrelerine karşı antikor oluşturduğu bir hastalık) sendromunun tedavisinde kullanılır.

COLCHICUM-DISPERT, 50 film tablet içeren blister ambalajda, hasta kullanma talimatını da içeren karton kutuda kullanıma sunulmuştur.