CLAMINE-T 10 mg 30 ml losyon Yan Etkileri

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Clamine yan etkileri, Clamine etkileri, Clamine zararları, Clamine belirtileri, Clamine uyarılar, Clamine önlemler, Clamine kilo aldırırmı, Clamine zayıflatırmı, Clamine zehirlenmesi, Clamine cinsellik, Clamine sorunlar, Clamine uykusuzluk, Clamine bağımlılık, Clamine bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlarda olduğu gibi CLAMINE-T'de de yan etkilere neden olabilir; bununla beraber bu yan etkiler herkeste ortaya çıkmayabilir.

Aşağıdakilerden birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:

• Yaygın olmayan şiddetli, uzun süreli ya da kanlı ishal (kramp şeklinde şiddetli karın ağnsı ya da ateşle birlikte seyredebilir). Bu, antibiyotiklerle tedavi sırasında ya da tedavi sonlandıktan sonra oluşabilen ve ciddi bir barsak enfeksiyonunu gösteren bir yan etkidir.

Bu ciddi yan etkidir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.

Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

CLAMİNE-T ile görülen diğer yan etkiler aşağıdaki gibi olup yan etkiler aşağıdaki kategorilerde gösterildiği şekilde sırlanmıştır.

Çok yaygın    :    10 hastanın en az 1 inde görülebilir.

Yaygın    :    10 hastanın birinden az, fakat 100 hastanın    birinden fazla görülebilir.

Yaygın olmayan : 100 hastanın birinden az, fakat 1000 hastanın birinden fazla görülebilir. Seyrek    :    1.000 hastanın birinden az görülebilir.

Çok seyrek    :    10.000 hastanın birinden az görülebilir.

Bilinmeyen    :    Eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor.

Çok yaygın:

Deride tahriş (yanma, kaşıntı ve kabarıklık gibi belirtileri olur) döküntü

Yaygın:

Yağlı cilt

Yaygın olmayan:

Gastrointestinal rahatsızlıklar (ishal ve mide bulantısı gibi belirtileri olur)

Bilinmiyor:

Ciddi akne (gram-negatif folikül olarakta bilinir), gözlerde batma hissi, kann ağnsı. aleıjiye sebebiyet veren veya tahrişe neden olan maddeler ile temas sonucu ciltte iltihap

Yan etkilerin raporlanması