CILOXAN 3.5 gr oftalmik pomad Saklanması

Alcon Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ciloxan saklanması, Ciloxan muhafazası, Ciloxan soğuk, Ciloxan nem, Ciloxan karanlık, Ciloxan ambalaj, Ciloxan çocuklardan saklanması, Ciloxan son kullanma tarihi, Ciloxan firması, Ciloxan kullanma talimatı, Ciloxan üretici firma bilgilerini içerir.

5.CILOXAN'in saklanması

CILOXAN'ı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra CILOXAN'i kullanmayınız.

Açıldığı tarih:

Kullanmadığınız zaman tüpün kapağını sıkıca kapatınız. 25°C'nin altında oda sıcaklığında saklayınız. Dondurmayınız. Tüp ilk kez açıldıktan sonra 4 hafta içinde kullanılmalıdır.

İlacınızı evdeki çöpünüze atmayınız. İhtiyacınız olmayan ilacın atılma koşullarını eczacınıza danışınız. Bu durum, çevreyi korumaya yardım edecektir.

Bu tıbbi ürün hakkında herhangi bir bilgi için, lütfen Ruhsat Sahibi ile temasa geçiniz.

Ruhsat Sahibi 'Cumhuriyet Cad. Acarlar İş Mrk. No: 12 C-Blok K:5 Kavacık 34805

Beykoz / İSTANBUL adresindeki Alcon Laboratuvarları Tic. A.Ş.'

Üretici 'Rijksweg 14, 2870 Puurs / Belçika adresindeki s.a. Alcon Couvreur n.v.'

Bu kullanma talimatının onaylandığı gün ay ve yıl:

5.

1Kornea ülserli ve bu tıbbi ürünün sık uygulandığı hastalarda, beyaz çökeltiler gözlenmiş, ancak CILOXAN uygulamasına devam edilmesi halinde bu çökeltiler çözülmüştür. Çökelti, CILOXAN kullanımına devam edilmesini engellememesinin yanı sıra, ülserin veya görme durumunun klinik seyrine ters bir etki yapmamaktadır. Çökeltinin başlangıcı, tedavinin başlangıcından itibaren 24 saat ila 7 gün arasında oluşmuştur. Bu çökeltinin çözülmesi tedavi başlangıcının hemen sonrasından 13. güne kadar değişkenlik göstermiştir.

Bunlar CILOXAN'ın hafif yan etkileridir.

Eğer bu kullanma talimatında bahsi geçmeyen herhangi bir yan etki fark ederseniz, lütfen doktorunuza ya da eczacınıza bildiriniz.