CHAMPIX 1 mg 56 film kaplı tablet Nedir

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Champix nedir, Champix ne için kullanılır, Champix ne ilacı, Champix neye yarar, Champix ne işe yarar, Champix neye iyi gelir, Champix kullananlar, Champix kullanımı, Champix uygulama, Champix etkileri, Champix faydaları bilgilerini içerir.

CHAMPIX nedir ve ne için kullanılır?

CHAMPIX sigara içmeyi bırakmanıza yardımcı olmak üzere geliştirilmiş sigarada bulunan nikotin maddesini içermeyen bir ilaçtır.

CHAMPIX sigarayı bırakma ile ilişkili yoksunluk belirtilerinin giderilmesine ve sigaraya duyulan ihtiyacın azalmasına yardımcı olabilir.

Tedavi alırken sigarayı bırakma gününden sonra sigara içmemeniz tavsiye edilmesine rağmen sigara içerseniz, CHAMPIX aynı zamanda tedavi altındayken içtiğiniz sigaralardan alacağınız zevki de azaltabilir. Sigarayı bırakma günü, tedavinin ikinci haftası içinde sigaranın bırakıldığı günü belirtir.

CHAMPIX 1.0 mg tabletler açık mavi, film kaplı, kapsül şeklinde, bir yüzünde ‘Pfizer’ diğer yüzünde ‘CHX 1.0’ yazan tabletlerdir.

CHAMPIX 1 mg’ın 28, 56 ve 112 tablet içeren formları mevcuttur.

CHAMPIX 1 mg’ın 14, 42 ve 98 tablet içeren formları, CHAMPIX 0.5 mg’ın 11 tablet içeren formu ile kombine olarak (birlikte) mevcuttur.