CEALB ALBUMIN %20 50 ml 10 gr Yan Etkileri

Centurion Pharma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Cealb Albumin yan etkileri, Cealb Albumin etkileri, Cealb Albumin zararları, Cealb Albumin belirtileri, Cealb Albumin uyarılar, Cealb Albumin önlemler, Cealb Albumin kilo aldırırmı, Cealb Albumin zayıflatırmı, Cealb Albumin zehirlenmesi, Cealb Albumin cinsellik, Cealb Albumin sorunlar, Cealb Albumin uykusuzluk, Cealb Albumin bağımlılık, Cealb Albumin bırakma bilgilerini içerir.

Albümin preparatlarının infüzyon sırasında ve sonrasında yan etkileri nadirdir. Yüzde yanma , ürtiker , ateş ve bulantı gibi ılımlı tepkiler eğer infüzyon azaltılırsa ya da infüzyon oranı geçici olarak durdurulursa genellikle hızla ortadan kaybolmaktadır. Şoka neden olan aşırı hassasiyet tepkiler çok nadirdir. Bu durumda uygulama durdurulmalı ve uygun önlemler alınmalıdır.
Hamilelik ve Emzirme :
Hamilelik döneminde insan albüminin kulllanım güvenliği kontrollü klinik denemelerde ortaya konmamıştır. Deneysel hayvan araştırmaları üreme embriyo ve prenatal ve postnatal gelişimler açısından güvenliği değerlendirmek üzere yetersizdir. Bununla birlikte albümin insan kanını normal bir bileşimdir. Bilindiği kadarı ile Cealb fetüse zarar vermeksizin hamilelik ve emzirme sırasında doktor kontrolünde kulllanılabilir.
Araç ve Makina Kullanma yeteneğine Etkisi : Cealb araç ve makina kullanma yeteneği üzerinde hiç bir etkiye sahip değildir.