CALCI-NET D3 60 EVERVESAN tablet Nedir

İnventim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Calci-Net D3 nedir, Calci-Net D3 ne için kullanılır, Calci-Net D3 ne ilacı, Calci-Net D3 neye yarar, Calci-Net D3 ne işe yarar, Calci-Net D3 neye iyi gelir, Calci-Net D3 kullananlar, Calci-Net D3 kullanımı, Calci-Net D3 uygulama, Calci-Net D3 etkileri, Calci-Net D3 faydaları bilgilerini içerir.

2.CALCI-NET D3 nedir ve ne için kullanılır?

CALCİ-NET D3, mineral desteği olarak kullanılan kalsiyum karbonat ve D vitamini İçerir. CALCİ-NET D3 etkin madde olarak 600 mg kalsiyum iyonuna eşdeğer 1500 mg kalsiyum karbonat ve 400 1U D3 vitaminine eşdeğer 4,6 mg kolekalsiferol içeren beyaz renkte, çentiksiz, yuvarlak efervesan tabletlerdir. 60 (4 x 15) efervesan tablet, plastik kapaklı plastik tüpler içerisinde, karton kutuda kullanma talimatı ile kullanıma sunulmaktadır.

CALCİ-NET Ü3’ün içerdiği kalsiyum, kemiklerin büyüme ve güçlenmesini sağlar. D vitamini ise yiyeceklerdeki kalsiyumun emilmesini düzenlemede rol oynar.

CALCİ-NET D3 kalsiyum ve D vitamini eksikliğinin önlenmesinde ve bazı durumlarda, kalsiyum ve D vitamini eksikliği riski taşıyan hastalarda kemik erimesi hastalığı (osteoporoz) tedavilerine ek olarak kullanılır.

2. CALCİ-NET Dj’ü kullanmadan Önce dikkat edilmesi gerekenler CALCİ-NET 1)3’ü aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ