BONDRONAT ROCHE 50 mg 28 film tablet Nedir

Roche Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Bondronat Roche nedir, Bondronat Roche ne için kullanılır, Bondronat Roche ne ilacı, Bondronat Roche neye yarar, Bondronat Roche ne işe yarar, Bondronat Roche neye iyi gelir, Bondronat Roche kullananlar, Bondronat Roche kullanımı, Bondronat Roche uygulama, Bondronat Roche etkileri, Bondronat Roche faydaları bilgilerini içerir.

2.BONDRONAT ROCHE nedir ve ne için kullanılır?

• BONDRONAT'ın etkin maddesi ibandronik asit, bisfosfonatlar olarak bilinen bir ilaç grubuna dahildir. Kemiklerden artmış kalsiyum kaybını (kemik yıkımı) ve kanser hücrelerinin kemiğe yayılmasıyla ilişkili olan kemik rahatsızlıklarını ve kırıklarını engeller.

• BONDRONAT film kaplı tabletler, oblong şekilli, rengi beyaz ile kırık beyaz arası L2/IT baskılı, her birinde 7 tablet bulunan blisterler (aluminyum) içinde 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda piyasaya verilmektedir.

• BONDRONAT, kanser hücreleri kemiğe yayılmış olan meme kanseri hastalarındaki iskelet ile ilgili olayların (anormal kırıklar, ışın tedavisi ve ameliyatı gerektiren kemik rahatsızlıklarının) önlenmesinde kullanılır.