AS-SERTRAL 100 mg 14 film tablet Endikasyonları

Apotex Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

As-Sertral endikasyonları, As-Sertral tedavisi, As-Sertral ne işe yarar, As-Sertral neye yarar, As-Sertral ne için kullanılır, As-Sertral nedir, As-Sertral faydaları, As-Sertral ne ilacı, As-Sertral ne zaman kullanılır, As-Sertral kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

AS-SERTRAL, depresyon ile birlikte görülen anksiyete semptomları da dahil olmak üzere, depresyon tedavisinde, hastalarda mani hikayesi olsun veya olmasın, endikedir. Tatminkar bir cevabı takiben, AS-SERTRAL tedavisine devam edilmesi, depresyonun başlangıç epizodunun nüksünün veya yeni depresyon epizodlarınm oluşmasının engellenmesinde etkilidir.

AS-SERTRAL, obsesif kompülsif bozukluk tedavisinde endikedir. Başlangıçtaki yanıtı takiben obsesif kompülsif bozukluğun uzun süreli tedavisinde, sertralinin, 2 yıla kadar devamlı etkililiği, güvenliliği ve tolerabilitesi gösterilmiştir.

AS-SERTRAL, obsesif kompülsif bozukluğu olan 6 yaşından büyük pediyatrik hastalarm tedavisinde de endikedir.

AS-SERTRAL, agorafobi ile beraber seyreden panik bozukluğu dahil olmak üzere, panik bozukluğu tedavisinde endikedir.

AS-SERTRAL, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) tedavisinde endikedir.

AS-SERTRAL, sosyal fobinin (sosyal anksiyete bozukluğu) tedavisinde endikedir. Tatminkar bir cevabı takiben, AS-SERTRAL tedavisine devam edilmesi, sosyal fobinin başlangıç epizodunun nüksünün engellenmesinde etkilidir.