AS-GABAPEN 800 mg 50 film kaplı tablet Nedir

Apotex Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

As-Gabapen nedir, As-Gabapen ne için kullanılır, As-Gabapen ne ilacı, As-Gabapen neye yarar, As-Gabapen ne işe yarar, As-Gabapen neye iyi gelir, As-Gabapen kullananlar, As-Gabapen kullanımı, As-Gabapen uygulama, As-Gabapen etkileri, As-Gabapen faydaları bilgilerini içerir.

1. AS-GABAPEN nedir ve ne için kullambr?

• AS-GABAPEN diğer antiepileptik ilaçlar olarak adlandırılan ilaç grubundandır. Bu ilaçlar sara (epilepsi) ve sinir liflerinin hasarına bağlı ağrı (noröpatik ağrı) tedavisinde kullanılır.

• AS-GABAPEN 800 mg film kaplı tablet, 50 tablet içeren blister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet beyaz, oval, bikonveks, çentikli yüzünde “GAB” ve “800“ baskısı, diğer yüzünde “APO” baskısı bulunan film kaplı tabletlerdir.

• AS-GABAPEN değişik türlerdeki sara (epilepsi) ve sinir dokusu hasarına bağlı ağrı (nöropatik ağrı) tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Ağrı hissi; sıcak, yakıcı, zonklama, çarpıntı, ateş, bıçak saplanması hissi gibi, acı, kramp girmesi, ağrı, karıncalanma, hissizlik, uyuşma, batma ve donma gibi çeşitli şekillerde tanımlanabilir.