ARIA-DES 5 mg 20 film tablet Nedir

Pharmactive Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Aria-Des nedir, Aria-Des ne için kullanılır, Aria-Des ne ilacı, Aria-Des neye yarar, Aria-Des ne işe yarar, Aria-Des neye iyi gelir, Aria-Des kullananlar, Aria-Des kullanımı, Aria-Des uygulama, Aria-Des etkileri, Aria-Des faydaları bilgilerini içerir.

2.ARIA-DES nedir ve ne için kullanılır?

ARİA-DES kutuda, şeffaf PYC/PYDC-A1 blisterde, 20 ve 30 tablet içeren ambalajlarda bulunmaktadır. Açık mavi renkli, yuvarlak film kaplı tabletlerdir.

ARİA-DES, uyku hali oluşturmayan antialerjik bir ilaçtır. Alerjik reaksiyonlar ve alerji belirtilerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

ARİA-DES alerjik nezle ile ilişkili hapşırık, burunda akıntı ve kaşıntı, damakta kaşınma ve gözlerde kaşınma, kızarıklık veya yaşarma gibi belirtileri (örneğin saman nezlesi, ev tozu akarına karşı alerji) giderir.

ARİA-DES ayrıca, ürtiker ile birlikte kaşıntının giderilmesi, derideki kabartı ve kızarıklık gibi belirtilerin ortadan kaldırılmasında da kullanılır.

Bu belirtiler tüm gün boyunca giderilmiş olur ve normal günlük aktiviteleriniz ve uykunuza yeniden kavuşmanıza yardımcı olur.