APIDRA 100 U/ml SOLOSTAR SC kullanım için enjeksiyonluk çözelti(5 enjeksiyon kalemi) Nedir

Sanofi Aventis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Apidra nedir, Apidra ne için kullanılır, Apidra ne ilacı, Apidra neye yarar, Apidra ne işe yarar, Apidra neye iyi gelir, Apidra kullananlar, Apidra kullanımı, Apidra uygulama, Apidra etkileri, Apidra faydaları bilgilerini içerir.

2.APIDRA nedir ve ne için kullanılır?

APİDRA SoloStar insülin glulisin etkin maddesini içerir. Berrak, renksiz bir çözeltidir. APİDRA SoloStar 100 U/ml Subkutan kullanım için enjeksiyonluk çözelti kullanıma hazır dolu enjeksiyon kalemi içinde bulunur. Çözeltinin 1 ml'sinde 100 Ünite (U) insülin glulisin (3.49 mg'a eşdeğer) bulunur. 1 enjeksiyon kalemi içinde 3 ml çözelti içeren kartuş bulunur. Dolayısıyla, her bir enjeksiyon kalemi toplam 300 U insülin glulisin içerir. Her bir ambalajda 5 adet kullanıma hazır dolu enjeksiyon kalemi bulunur.

APİDRA SoloStar, rekombinant DNA teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. İnsülin glulisinin etkisi çabuk başlar ve kısa sürer. APİDRA SoloStar şeker hastalığı (diyabetes mellitus) olan yetişkin, ergen ve 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılan insülin tipi bir antidiyabetik ilaçtır.

Şeker hastalığı (diyabetes mellitus) vücudunuzda kan şekerinizin seviyesini kontrol eden insülinin yeterince üretilmediği bir hastalıktır.