ANTI-BIT 150 ml şampuan Dozu

Zentiva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Anti Bit dozu, Anti Bit dozaj, Anti Bit doz aşımı, Anti Bit uygulama, Anti Bit kullanım şekli, Anti Bit kullanımı, Anti Bit kullanım süresi, Anti Bit açmı tokmu, Anti Bit nedir, Anti Bit ne için kullanılır, Anti Bit nasıl kullanılır, Anti Bit faydaları, Anti Bit etkileri, Anti Bit günde kaç kez, Anti Bit sabah mı akşam mı, Anti Bit fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / Uygulama sıklığı ve süresi

Şampuan tedavi için, 24 saat arayla 2 defa uygulanmalıdır.

1.gün:

Saçlar ıslatıldıktan sonra yeterli miktarda ANTİ-BİT saçları tamamen kaplayacak şekilde tatbik edilir ve iyice köpürtüldükten sonra durulanır.

• Ardından saçlar, ikinci kez şampuanlanır ve ilacın etkisini gösterebilmesi için, durulanmadan önce 5 dakika beklenir. Daha sonra saçlar bol suyla durulanır. Ölü bitlerin ve bit sirkelerinin uzaklaştırılması için saçlar, kutu içindeki ince dişli tarakla dikkatlice taranmalıdır.

2.gün:

• Aynı uygulama yeniden tekrarlanır.

Bu uygulamanın normal olarak bit ve sirkelerin ayıklanmasında yeterli olması gerekir. Bununla birlikte, tüm sirkelerin tamamen yok edildiğinden emin olmak için, haftada bir veya iki kez uygulanması yeterlidir.

Uygulama şekli

Saçlar ıslatılarak, yeteri miktarda şampuanla saç diplerine masaj yapılır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler Böbrek-karaciğer yetmezliği:

Böbrek ve karaciğer yetmezliği için özel kullanım durumu yoktur.

Pediyatrik popülasyon:

6 aydan küçük bebeklerde tıbbi gözetim altında tedavi uygulanmalıdır.

Çocuklar için farklı bir doz ayarlaması gerekmez.

Geriyatrik popülasyon:

Yaşlılar için farklı bir doz ayarlaması gerekmez.

Doz aşımı ve tedavisi

ANTİ-BİT’in ağızdan alınması ile ilgili bir vaka bildirilmemiştir. İlacın yanlışlıkla içilmesi halinde, derhal mide yıkanmalı ve solunum ile desteklenmelidir. Eğer büyük miktarda alım söz konusu ise, pralidoxime ile birlikte atropin uygulanmadır.