A-NOX FORT 550 mg 20 tablet Kontrendikasyonları

Aroma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

A-Nox Fort Kontrendikasyonları, A-Nox Fort Sakıncaları, A-Nox Fort etkileri, A-Nox Fort alerji, A-Nox Fort kullanım alanları, A-Nox Fort zararları, A-Nox Fort belirtileri, A-Nox Fort kullanım süresi, A-Nox Fort kullanım şekli, A-Nox Fort etken maddesi bilgilerini içerir.

Kontrendikasyonlar

Naproksen sodyuma aşın duyarlı olduğu bilinen hastalarda A-NOX FORT kontrendikedir.

Aspirin veya diğer NSAİİ’lerin alımı sonucunda astım, ürtiker veya aleıjik tipte reaksiyon görülen hastalara kullanılmamalıdır. Bu tür hastalarda NSAİl’ye bağlı şiddetli, nadiren ölümcül olan, anafilaksi benzeri reaksiyonlar bildirilmiştir. (Bakınız, bölüm 4.4 özel kullanım uyanları ve önlemleri)

A-NOX FORT, koroner arter by-pass greft (KABG) cerrahisinde, peri-operatif ağn tedavisinde kontrendikedir. (Bakınız, bölüm 4.4 özel kullanım uyarıları ve önlemleri)

A-NOX FORT, daha önceki NSAİ ilaç tedavisi ile ilişkili olarak geçirilmiş veya halen aktif gastrointestinal kanama veya perforasyonu olan hastalarda, aktif veya geçirilmiş tekrarlayan peptik ülser/hemorajisi olan hastalarda (iki veya daha fazla kez, ayn ayn kanıtlanmış ülser veya kanama) kontrendikedir.

Şiddetli renal, hepatik yetmezlik ya da şiddetli kalp yetmezliği olanlarda kullanılmamalıdır. Gebeliğin son trimesterinde kontrendikedir.