ALDURAZYME 100 U/ml inf. için konsantre çözelti 5 ml {Genzyme} Dozu

Genzyme Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Aldurazyme dozu, Aldurazyme dozaj, Aldurazyme doz aşımı, Aldurazyme uygulama, Aldurazyme kullanım şekli, Aldurazyme kullanımı, Aldurazyme kullanım süresi, Aldurazyme açmı tokmu, Aldurazyme nedir, Aldurazyme ne için kullanılır, Aldurazyme nasıl kullanılır, Aldurazyme faydaları, Aldurazyme etkileri, Aldurazyme günde kaç kez, Aldurazyme sabah mı akşam mı, Aldurazyme fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

ALDURAZYME’ın tavsiye edilen dozu vücut ağırlığına göre her hafta bir intravenöz infüzyon yoluyla verilen 100 U/kg’dır. Başlangıçtaki infüzyon hızı olan 2 U/kg/saat, hasta tarafından tolere ediliyorsa, her 15 dakikada artırılarak maksimum 43 U/kg/saat değerine kadar çıkabilir. Uygulanacak toplam hacim yaklaşık 3-4 saat içinde verilmelidir (Ön tedavi bilgisi için Bkz. 4.4. Özel Uyanlar ve Özel Kullanım Tedbirleri ve kullanım bilgileri için Bkz. 6.6. Kullanma Talimatı).

Uygulama şekli:

ALDURAZYME tedavisi, MPS I veya diğer kalıtımsal metabolik hastalıkların tedavisinde deneyimli olan doktorlar tarafından takip edilmelidir. ALDURAZYME uygulaması, acil durumlarda kullanılmak üzere hayata döndürücü cihazların olduğu uygun klinik koşullarda yapılmalıdır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği

Böbrek ve karaciğer yetersizliği olan hastalarda ALDURAZYME’ın güvenlilik ve etkililiği değerlendirilmemiştir. Dolayısıyla bu hastalarda herhangi bir doz rejimi tavsiyesi yapılamamaktadır.

Pediyatrik popülasyon:

Pediyatrik popülasyonda doz ayarlaması gerekli değildir.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

Doz aşımı vakası bildirilmemiştir.