AIRPLUS 25/50 mcg inhilasyon için ölçülü dozlu aerosol 120 doz Nedir

Neutec Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Airplus nedir, Airplus ne için kullanılır, Airplus ne ilacı, Airplus neye yarar, Airplus ne işe yarar, Airplus neye iyi gelir, Airplus kullananlar, Airplus kullanımı, Airplus uygulama, Airplus etkileri, Airplus faydaları bilgilerini içerir.

2.AIRPLUS nedir ve ne için kullanılır?

AIRPLUS, etkin madde olarak 25 mcg Salmeterol’e eşdeğer 36,25 mcg Salmeterol ksinafoat ve 50,00 mcg Flutikazon propiyonat içerir.

AİRPLUS 25/50 mcg inhalasyon için 120 dozluk aerosol tüplerde bulunur ve 1 adet inhaler içermektedir.

Salmeterol uzun süre etkili bronş genişletici bir maddedir.

Bu sayede akciğerlere giden hava yollarının açık kalmasına yardımcı olunur. Bu, hava giriş ve çıkışını kolaylaştırır. Etki en az 12 saat devam eder. Flutikazon propiyonat ise akciğerlerdeki şişme ve tahrişi azaltan bir kortikosteroiddir.

AIRPLUS’ı her gün doktorunuzun size belirttiği şekilde almanız gerekir. Bu, ilacın astımınızın kontrolünü sağlamak üzere gerektiği şekilde etkisini göstermesini sağlayacaktır. AİRPLUS başlamak üzere olan nefes darlığı ve hırıltıyı durdurmaya yardımcı olur. Nefes darlığı veya hırıltılar başlamışsa işe yaramayacaktır. Bunun olması halinde, salbutamol gibi hızlı etkili, “hafifletici” ilaçlar kullanmanız gerekir.

Doktorunuz astım gibi solunum problemlerinin önlenmesine yardımcı olmak amacıyla bu ilacı size reçete etmiştir.