AFILTA 20 mg 2 film tablet Nedir

Zentiva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Afilta nedir, Afilta ne için kullanılır, Afilta ne ilacı, Afilta neye yarar, Afilta ne işe yarar, Afilta neye iyi gelir, Afilta kullananlar, Afilta kullanımı, Afilta uygulama, Afilta etkileri, Afilta faydaları bilgilerini içerir.

2.AFILTA nedir ve ne için kullanılır?

AFİLTA 20 mg, san renkli film tabletler halindedir. Badem şeklindedir. 2 veya 4 tabletlik blister ambalajdadır.

AFİLTA, yetişkin erkeklerde erektil disfonksiyon tedavisi için kullanılan bir ilaçtır. Erektil disfonksiyon, cinsel aktivite için gerekli penis sertleşmesinin sağlanamaması veya sertliğinkorunamaması durumudur. AFİLTA’nın etkin maddesi tadalafilin cinsel aktivite için uygunpenis sertleşmesinin sağlanması yeteneğini önemli ölçüde geliştirdiği gösterilmiştir.

AFİLTA, tadalafil etkin maddesini içeren, fosfodiesteraz tip 5 inhibitörleri olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir. Cinsel uyarıyı takiben AFİLTA, penis içerisindeki kan damarlarınıngevşemesine yardımcı olarak kanın penis içerisine akışını sağlar. Bunun sonucunda penistesertleşme gerçekleşir. Eğer sertleşme sorununuz yoksa AFİLTA yardımcı olmayacaktır.

Cinsel uyarının olmadığı durumlarda AFİLTA’nın tek başına işe yaramayacağı önemle not edilmelidir. Bu nedenle sizin ve partnerinizin, sertleşme sorunu tedavisi için ilaç almıyoımuşgibi, ön cinsel aktivitede bulunması gerekmektedir.

AFILTA’yı aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ