A-FERIN FORTE 650 mg 30 tablet Endikasyonları

Hüsnü Arsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

A-Ferin Forte endikasyonları, A-Ferin Forte tedavisi, A-Ferin Forte ne işe yarar, A-Ferin Forte neye yarar, A-Ferin Forte ne için kullanılır, A-Ferin Forte nedir, A-Ferin Forte faydaları, A-Ferin Forte ne ilacı, A-Ferin Forte ne zaman kullanılır, A-Ferin Forte kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

A-ferin forte tablet, sedasyona yol açabilir. Bu nedenle dikkat gerektiren makinelerde çalışanlarda, tehlikeli ve/veya yüksek yerlerde çalışanlarda veya vasıta kullananlarda kazaya neden olabileceğinden, A-ferin forte tablet kullanımı sırasında bu gibi işler yapılmamalıdır. Hastalık belirtilerinin düzelmemesi veya 3 günden fazla devam eden ateş halinde doktorunuza danışınız.

7 günden fazla kullanılmamalıdır.

Hamilelikte kullanım: Hamilelik kategorisi B: Yapılan hayvan çalışmalarında ilacın fetüs için bir risk oluşturmadığı görülmüştür, ancak hamile kadınlarda kullanımı hakkında yeterli çalışma bulunmamaktadır. Doktor tarafından önerilmedikçe hamile kadınlarda kullanılmamalıdır.

Emziren annelerde kullanım: Doktor tarafından önerilmedikçe emziren annelerde kullanılmamalıdır.

12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Kullanırken ilaç etkileşmeleri göz önüne alınmalıdır.

Grip ve soğuk algınlığına bağlı burun akıntısı, aksırma, burun ve boğazda kaşıntı, baş ağrısı, adale ağrısı, boğaz ağrısı, vücut kırıklığı, ateş, nezle, gözlerde sulanma ve kaşıntı gibi durumlarda kullanılır.