AETHOXYSKLEROL % 3 60 mg 2 ml 5 ampül Yan Etkileri

Cem Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Aethoxysklerol yan etkileri, Aethoxysklerol etkileri, Aethoxysklerol zararları, Aethoxysklerol belirtileri, Aethoxysklerol uyarılar, Aethoxysklerol önlemler, Aethoxysklerol kilo aldırırmı, Aethoxysklerol zayıflatırmı, Aethoxysklerol zehirlenmesi, Aethoxysklerol cinsellik, Aethoxysklerol sorunlar, Aethoxysklerol uykusuzluk, Aethoxysklerol bağımlılık, Aethoxysklerol bırakma bilgilerini içerir.

1) Varis tedavisi: Skleroterapi bölgesinde nadiren renklenme yüzeysel verit enfeksiyonları ve özellikle çevredeki dokulara yanlışlıkla yapılan ve Aethoxysklerol konsantrasyonunda artış riskini yükselten enjeksiyonlarda lokal doku hasarları.
- Nadiren alerjik cilt reaksiyonları oldukça seyrek olarak alerjik şok veya astım benzeri reaksiyonlar. Minüferit vakalarda bazen psikojen kaynaklı- geçici reksiyonlar olarak : Kolapsüs, baş dönmesi, solunum şikayetleri ve göğüste sıkışma hissi, bulantı, görme bozuklukları, lokal hassasiyet bozuklukları, manevi tat.
2) Hemoroid tedavisi: Enjeksiyon esnasında ve sonrası özellikle erkeklerde saat 11 boğumlu bölgesindeki tedavilerde geçici ağırlar. Çok ender Münferit vakalarda prostat bölgesinde de ağrı olur.
- Enjeksiyon yerinde az miktarda kanama meydana gelebilir.
- Mukozada küçük, hafif ağrılı nekroz ortaya çıkabilir, ancak birkaç gün içerisinde iyileşir.
- Münferit vakalarda geçici genel reaksiyon olarak baş dönmesi ve bulantı.