ADVANTAN 30 gr pomad {İntendis} Nedir

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Advantan nedir, Advantan ne için kullanılır, Advantan ne ilacı, Advantan neye yarar, Advantan ne işe yarar, Advantan neye iyi gelir, Advantan kullananlar, Advantan kullanımı, Advantan uygulama, Advantan etkileri, Advantan faydaları bilgilerini içerir.

2.ADVANTAN nedir ve ne için kullanılır?

ADVANTAN, iltihabı ve aleıjik deri reaksiyonlarını baskılar ve kızarıklık, deri kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, ödem, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanma hissi veya ağn) gibi deri sorunlarından kaynaklanan belirtileri hafifletir.

ADVANTAN mayasıl (ekzema) tedavisi için deriye sürülmek suretiyle kullanılır. ADVANTAN ani gelişen ekzema, sinirsel nedenlere bağlı deride kabartılı ve kızarıklıklarla seyreden kaşıntılı kronik deri iltihabı, temas ekzeması, dejenerasyona uğratıcı ekzema, sulu ekzema kaşıntılı deride madeni para şeklinde döküntülerle seyreden ekzema çocuklardaki ekzema ve herhangi başka bir şekilde sınıflandırılmamış olan ekzemada kullanılır.

Cildin ne çok kuru ne de sulantılı olduğu bazı deri rahatsızlıklarında yağ ve suyun dengeli dağıldığı bir formülasyona gereksinim duyulur. ADVANTAN, sıcaklık ve akıntıyı tutmaksızm derinin hafif yağlanmasını sağlar.

ADVANTAN, 30 g beyaz ila sarımsı o pak pomat içeren, ağzı plastik kapakla kapatılmış, alüminyum tüplerde ve karton kutu içerisinde kullanıma sunulmaktadır