ADVANTAN 30 gr krem {İntendis} Nedir

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Advantan nedir, Advantan ne için kullanılır, Advantan ne ilacı, Advantan neye yarar, Advantan ne işe yarar, Advantan neye iyi gelir, Advantan kullananlar, Advantan kullanımı, Advantan uygulama, Advantan etkileri, Advantan faydaları bilgilerini içerir.

2.ADVANTAN nedir ve ne için kullanılır?

ADVANTAN, iltihabi ve alerjik deri reaksiyonlarım baskılar ve kızanklık, deri kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, ödem, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanma hissi veya ağn) gibi deri sorun]anndan kaynaklanan belirtileri hafifletir.

ADVANTAN mayasıl (ekzema) tedavisi için deriye sürülmek suretiyle kullanılır. Advantan Krem ani gelişen ekzema, sinirsel nedenlere bağh deride kabartılı ve kızanklıklarla seyreden kaşıntılı kronik deri iltihabı, temas ekzeması dejenerasyona uğratıcı, sulu ekzema, kaşıntılı deride madeni para şeklinde döküntülerle seyreden ekzema, çocuklardaki ekzema, ve herhangi başka bir şekilde sınıflandırılmamış olan ekzemada kullanılır.

Advantan Krem yüksek su ve düşük yağ içeriğine sahiptir ve özellikle akut ve akıntılı ekzema için, çok yağlı deri ve vücudun açık ya da tüylü kısımlan için uygundur.

ADVANTAN, 30 g beyaz ila sanmsı opak krem içeren, ağzı plastik kapakla kapatılmış, alüminyum tüplerde ve karton kutu içerisinde kullanıma sunulmaktadır.