ABIZOL EASYTAB 10 mg 28 ağızda dağılan tablet Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Abizol Easytab nedir, Abizol Easytab ne için kullanılır, Abizol Easytab ne ilacı, Abizol Easytab neye yarar, Abizol Easytab ne işe yarar, Abizol Easytab neye iyi gelir, Abizol Easytab kullananlar, Abizol Easytab kullanımı, Abizol Easytab uygulama, Abizol Easytab etkileri, Abizol Easytab faydaları bilgilerini içerir.

2.ABIZOL EASYTAB nedir ve ne için kullanılır?

ABİZOL EASYTAB antipsikotikler olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

ABİZOL EASYTAB, 28 ağızda dağılan tabletlik formu ile soymalı alüminyum folyo / silikajelli folyo blister ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır.

ABİZOL EASYTAB, yuvarlak, pembe, bir yüzü 10 baskılı tabletlerdir.

ABİZOL EASYTAB, yetişkin ve ergenlerde (13-17 yaş), olmayan şeyleri duyma, görme veya hissetme, şüphecilik, yanlış düşünceler, tutarsız konuşmalar, davranışlar ve duygusal durumda durgunluk gibi belirtiler ile karakterize bir hastalığın tedavisi için kullanılır. Bu durumdaki hastalar aynı zamanda ruhsal çökkünlük içinde olabilir veya kendilerini suçlu, endişeli ya da gergin hissedebilirler.

ABİZOL EASYTAB, olağan dışı ve sürekli, taşkın ya da sinirli bir dönemin olması, aşırı derecede enerjinin olması, her zamankinden daha az uykuya ihtiyaç duyulması, düşünce içeriğinde hızlanma ile birlikte ve bazen aşırı derecede tepkisel bir şekilde çok hızlı konuşma durumundaki yetişkinlerin tedavisinde ve bu durumun tekrarlamasının engellenmesinde kullanılır.